VARNING: Flera av inläggen på denna blogg innehåller fler än 140 tecken!

torsdag 12 juli 2007

Fasta dag 3.

Igår kväll höll bakhuvudet på att explodera i huvudvärk, jag fick ta en alvedon och gå och lägga mig klockan nio. Jag vaknade klockan två på natten och låg och lyssnade på regnet.

Det tråkigaste med att fasta är att man blir så kissenödig. Vätskan fullkomligt rinner igenom mig. Jag dricker ett glas vatten, så går det en kvart-tio minuter och så måste jag kissa. Länge. Jag kissar ihållande i en halvtimme – känns det som.

Åh, fy fan vad jag fryser hela tiden. Detta "är bra", för tydligen innebär det att kroppen använder sig av sitt reservförråd av fett.

Magnum Equador! En kall liten öl. Knäckebröd med lökkorv och saltgurka, och riktigt gott smör, extrasaltat. Pizza! En mega-Marinara med knapriga kanter. En liten jävla godisbit. Jag döööööör snart.

I kväll ska jag smaska sviskon och vitt bröd. I morgon ska jag äta soppa. Jag ska fanimig åka ned till systemet och köpa mig ett gäng Bedarö. Nu skiter jag i det här.

4 kommentarer:

Jimmy Wallin sa...

Jag försökte med en liknande sak förra sommaren fast med sådana drä pulverdrycker som måltidsersättning. Det funkade rätt bar till en början men sedan gjorde jag missatget att gå på en kräftskiva med tanken att "ett par öl ska man väl kunan dra i sig i alla fall". det gick inget vidare, jag blev dräggfull skitsnabbt (då ahde jag inte ätit fast föda på åtta dagar). Kändes rätt pinsamt dagen efter.

Nickan sa...

Jag fick huvudvärk av min tyska äpplegrogg ...

Att skämma ut sig är aldrig lika roligt nu, som det var innan man fick barn.

Jimmy Wallin sa...

Nej, jag brukar inte vara berusad i närheten av sonen, känner att jag kan bespara honom det.

Jag var också rätt otrevlig under min fasta, vilket jag insåg först efter att jag avslutat den.

Nickan sa...

Själv är jag alltid snäll ...

INTE!