VARNING: Flera av inläggen på denna blogg innehåller fler än 140 tecken!

torsdag 2 september 2010

Vem använder politiskt korrekta svordomar: Sverigedemokrater förstås!

Det var långt över ett år sedan jag hade tid att göra något eget. Jag har haft fullt upp med att illustrera reklamkampanjer, böcker, tidningar och allt möjligt. Tillkommer gör också mitt originalarbrödjobb, som tar ungefär halvtid i anspråk. Och en familj, ett musik-, bandy- och fotbollsintresse. Det blir lätt att man inte hinner med några serier. Mer motiverad blir man ju heller inte av att serierna aldrig blir publicerade.

I våras, strax innan sommaren, hade jag några dagars dötid. Jag försökte då påbörja arbetet med mina serier igen. Men den där lusten infann sig inte riktigt. Istället kom jag att skissa på en massa illustrationer.

I onsdags kunde jag dock sätta igång med mina serier. Gjorde rätt kvickt den här förstasidan till en novell som jag skrev efter att ha sett en Arosenius-utställning. Här är första sidan.

(De två sista bilderna är fittdåligt skannade. Inget ni lär märka, men jag måste skanna om dem. Sista bilden kommer jag dessutom att teckna om. Jag blev inte riktigt nöjd med den.)

4 kommentarer:

P-G Lidström sa...

Ser bra ut! Ser fram emot att läsa novellen!

/P-G

Nickan sa...

Här regnar illustrationsjobben in, så du får nog vänta rätt länge på att se någe färdigt resultat ...

Men skisserna finns såklart att beskåda.

Tomas Antila sa...

alltså första rutan är grymt snygg! Helt klart bäst hitils från dig! Jag har sparat ner den för att ha som referensmaterial. Du borde verkligen jobba mer med svärta:)

Nickan sa...

Tomas: Tack, kul att du gillar den. Det bästa jag har gjort är dock något annat och alldeles för pornografiskt för att jag skulle våga visa upp det för någon.